"Aandacht voor Jezelf"

We leven in een drukke tijd. Van allerlei kanten komt er veel op ons af. Zomaar ineens voel je jezelf gevangen in de vicieuze cirkel van gejaag en onrust, waarbij irritatie, vermoeidheid, spierspanning en vage lichamelijke klachten het gevolg kunnen zijn.

Soms ligt de oorzaak bij een indringende gebeurtenis: het verlies van een dierbare, een scheiding of het kwijtraken van een baan. Soms is de oorzaak niet zo duidelijk. Je vraagt je af hoe je je leven weer in evenwicht kunt brengen en opnieuw betekenis kunt geven. Op zo’n moment is het belangrijk om in het hier en nu met liefdevolle aandacht bij jezelf te zijn.

Dompel jezelf dan eens onder in een 2˝ uur durende ‘reis’ van een “Aandacht voor Jezelf” arrangement waarbij massage centraal staat.

Massage brengt de aandacht naar het lichaam. Tijdens een “Aandacht voor Jezelf” moment wordt het denken verminderd. Je maakt weer contact met je lijf en bent even ‘uit je hoofd’. Je voelt weer hoe (ont)spanning voelt.

Stap eens uit je drukke leven van alledag en gun jezelf alle rust en comfort in een omgeving waar warmte, persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop staan.

Dit Aandacht voor Jezelf arrangement is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en het is mogelijk je wensen zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke behoeften.

Ook de inwendige mens wordt verzorgd: De ontvangst is met een kopje koffie of (kruiden)thee en tussendoor is volop bronwater beschikbaar. De sessie wordt afgesloten met een glas vers geperst vruchtensap.

Om een idee te krijgen hoe het arrangement er uit komt te zien volgt hier een voorbeeld:

“Aandacht voor Jezelf” Arrangement

Duur: 2 ˝ uur
Prijs: € 95,00


Ontvangst met kopje (kruiden)thee of koffie
Dit moment geeft u tevens de gelegenheid nader kennis te maken en uw wensen zoveel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke behoeften.

Voetenbad van calendula extracten en etherische oliën, gecombineerd met een voetscrub en een pakking.
Om uw voeten de kans te geven te herstellen in de pakking, neemt u gekleed plaats op de massagetafel en wordt het lichaam in een zacht, ontspannen contact polariserend behandeld, licht gewiegd en wakker ‘geschud’ (Holistic Pulsing).

De lichaamsenergieën en lichaamsvloeistoffen komen in beweging, waarmee een eerste begin wordt gemaakt van het reinigings- en herstel proces. Water drinken om de afvalstoffen af te voeren is hierbij uitermate belangrijk. Bronwater beschikbaar zoveel als u wilt.

Hierna kunt u kiezen uit diverse massagebehandelingen.

Ook indien u liever gekleed blijft is het mogelijk te genieten van een ontspannen massage. U kunt dan plaatsnemen op een speciaal hiervoor bestemde stoel en genieten van een stoelmassage Dit gecombineerd met een hoofdmassage en afgerond met een voetreflexzonemassage maken dat u zich als herboren voelt.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, laat dan de chakrakaarten bepalen wat u op dit moment nodig heeft, afgestemd op drie belangijke levensvragen

De sessie wordt afgesloten met een glas vers geperst vruchtensap en om u voor de rest van de dag geďnspireerd te blijven voelen trekt u tot slot een engelen – en inzichtkaart.